Get Adobe Flash player
Home Verslag rootsreis Jin Roots Jin - maandag 29 april 2019

Roots Jin - maandag 29 april 2019

Wat een nacht. Rond 5 uur werd ik wakker op een veel te hard bed. Ik wilde de airco wat zachter zetten. Ik kon in het donker niets vinden, dus een lampje aangedaan, Bert wakker, maar hij niet alleen, we zagen een beestje wegrennen... Eerst hadden we geen idee wat het was en het lukte ons ook niet om hem dood te meppen. Hebben we even het internet geraadpleegd, bleek het een kakkerlak te zijn! Net toen ik weer wilde gaan slapen zag Bert hem onder mijn dekbed, ik meteen mijn bed uit, bah, wat een smerig beest. Ik had geen keus, kon niet de rest van de nacht blijven staan, ik heb dus de dekens als een mummie om mij heen gewikkeld en heb vervolgens geen oog meer dicht gedaan. De lol van dit hotel was mij over en eigenlijk moesten wij hier nog een nacht slapen...Nou, mij niet gezien!
Dus om half 8 een berichtje naar Matthew verzonden en wij kregen toen de opdracht om al onze bagage in te pakken. Hij zou een ander hotel regelen. Toen wij gingen ontbijten zat op de vloer nog een grotere kakkerlak. Wij wezen hem aan en één van de personeelsleden pakt hem op en gooit het beest naar buiten. Alsof het normaal is. Brr...

Na het ontbijt snel onze bagage in de auto gepakt en vertrokken wij naar de Detian Watervallen. Prachtig! Weer genoten van het prachtige natuurschoon! Wij houden er van! Het weer was geweldig, het uitzicht geweldig en door dit alles snel het kakkerlak-hotel vergeten!
Na het bezoek aan de watervallen even heerlijk wat gedronken in een cafeetje. We hebben toen besloten om alvast richting de Vietnamese grens te rijden en te kijken of we onderweg een leuk hotelletje tegen zouden komen. Ook heeft Matthew op internet gekeken of er ergens nog iets beschikbaar was. Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen. We vonden na de lunch een spiksplinternieuw hotel, het is nog niet eens af, maar er was een kamer beschikbaar voor ons. Een prima plek en een prachtig hotel! Matthew is een supergids, hij heeft geregeld dat wij het geld van het vorige hotel terugkregen en zo kon dit hotel weer betaald worden!

Vanmiddag hebben we in het dorpje waar ons hotel staat nog even gevaren en een oud dorpje bekeken, Daarna nog een wandeling gemaakt in de omgeving van het hotel. Het is prachtig! Echt genieten!

Komende nacht is onze laatste nacht in China. Morgen reizen we naar Vietnam.