Get Adobe Flash player
Home Verslag Jin

Verslag Jin

Jin - woensdag 6 julli 2011

Het leek vandaag wel vakantie. Er stond niets op het programma, dus eerst lekker uitgeslapen tot half 9! Na het ontbijt naar het park gegaan. Dit park ligt naast ons hotel. Daar is werkelijk van alles te doen. Luan en Jin gingen eerst bellen blazen en daarna in de draaimolen en de achtbaan. Ondertussen Chinezen bekijken die aan het dansen zijn of muziek maken. Het park is echt geweldig voor kinderen. Het enige nadeel is de warmte. Het is hier echt ongelooflijk warm. We deden niets, stonden in de schaduw en nog heb je je shirt kletsnat van het zweten. Dus na een tijdje wil je graag naar je hotelkamer, heerlijk koel!

Vanmiddag weer wezen zwemmen, wat kun je anders doen met dat warme weer. We gaan pas na 16.00 uur zwemmen, eerder is het echt te heet in de  zon.

Vandaag een kort verhaal, de foto's vertellen de rest! We lijken al een (h)echt gezin.

Morgen gaan we naar Guiping, we gaan naar het pleeggezin van Jin. We worden om 9 uur met een busje opgehaald. We vinden dit erg spannend en zijn erg benieuwd hoe Jin zal reageren. Vanavond in bed maakte Luan zich al zorgen, stel je voor dat Jin niet meer met ons mee wil. En hij moet vast huilen.

Kortom, jullie kunnen morgen lezen hoe het is geweest.