Get Adobe Flash player
Home Verslag Luan

Verslag Luan

Verslag Luan

Reisverslag Luan:

Hieronder het verslag van onze eerste reis naar China. In China hebben we dagelijks verbinding weten te maken met Internet om hier onze ervaringen en foto's te plaatsen.

Wat er aan vooraf ging:  
  
21 januari 2004
Na een lange procedure zitten we nu vol spanning te wachten op een telefoontje van Wereldkinderen. We weten dat ons dossier terug is uit China met daarin een voorstel. Dit moet echter eerst worden vertaald en er worden er nog recente gegevens opgevraagd. Het wordt nu spannend........

4 februari 2004
Vandaag kregen we het lang verwachte telefoontje van Wereldkinderen. We krijgen een dochter! Ze heet Lu Xin Juan (klik hier voor de uitspraak) en is geboren op 4 februari 2003...... Ze verblijft op dit moment in het kindertehuis in Hefei in de provincie Anhui (in het oosten van China). In de tweede week van maart reizen we af om haar in onze armen te sluiten.   
  
6 februari 2004
Vandaag kregen we van Wereldkinderen nog tien foto's toegestuurd. Hieronder een selectie daarvan. 


  
16 februari 2004
Vandaag zijn we naar Wereldkinderen in Den Haag geweest om daar kennis te maken met de mensen die samen met ons naar China reizen.
Ons vertrek naar China staat gepland op woensdag 10 maart. Om 16:50 uur vliegen we, samen met nog zeven echtparen, met KLM-vlucht KL897 naar Beijing, waar we donderdagochtend aankomen. In Beijing verblijven we enkele dagen in het Radisson SAS Hotel. Deze dagen bezoeken we o.a. de Chinese Muur en de Verboden Stad. Zondag vliegen we met drie andere echtparen naar Hefei, provincie Anhui. Hier krijgen we onze dochter. In Hefei blijven we een week om elkaar goed te leren kennen en eventueel het kindertehuis te bezoeken. Daarna volgt weer de vlucht terug naar Beijing, waar we nog een paar dagen blijven. Donderdag 25 maart landen we, met vlucht KL898, om 14:35 uur weer op Schiphol.
19 februari 2004
Vandaag kregen we de bevestiging van Wereldkinderen dat 10 maart de afreisdatum is. Het wachten was nog op onze 'Notice of coming' uit China, maar deze is vandaag aangekomen.

Na veel wikken en wegen en rijp beraad hebben we een roepnaam voor onze dochter: Luan. De betekenis is 'mooi'.

20 februari 2004
Vandaag spuiten gehaald bij de huisarts: 3 stuks!