Get Adobe Flash player
Home Verslag rootsreis Jin

Verslag rootsreis Jin

Roots Jin - vrijdag 3 mei 2019

Vanmorgen de wekker maar gezet om kwart over 6. Om half 7 begon Tai Chi op het bovendek. En dat wil je natuurlijk niet missen! Luan en ik hebben meegedaan, Jin bleef lekker slapen en Bert maakte even een foto!

Om 7 uur hadden we al het ontbijt en daarna konden we nog even relaxen. We genoten van de prachtige uitzichten, we hebben nog een Vietnamese theeceremonie bijgewoond en tot slot het hoogtepunt van de dag: een brunch met daarin de gevangen inktvis van Luan! Hij was heerlijk!

Zo jammer dat dit tripje ten einde was! Het was geweldig!

Onze chauffeur en Mike stonden ons al op te wachten toen we van boord gingen en brachten ons weer terug naar Hanoi. Onderweg even een stop gemaakt bij een boerderij, waar we het land opgingen om bij alle verschillende gewassen te kijken. Luan en Jin vergeleken dit met de groentetuin van opa.
Het meest verrassende vond ik de pinda, nooit geweten aan welke plant een pinda groeit!

Rond 15.00 uur waren we weer terug in het hotel. Daar lekker gerelaxt op onze kamer, wat gelezen en muziek geluisterd!

Vanavond weer heerlijk uit eten geweest in ons favoriete restaurant. Het restaurant ligt tegenover ons hotel en het eten is er heerlijk! Ook de prijs is goed, een etentje met ons vieren inclusief drankjes kost maar 789.000 VND. Omgerekend ongeveer 30 euro.

Vanavond maar eens gebruik gemaakt van alle faciliteiten van ons hotel. We hebben gezwommen, we zijn in de sauna geweest en in het bubbelbad! Heerlijk! Vooral Jin was erg enthousiast, hij was nog nooit in een sauna geweest en vond het super! Het zwembad ligt trouwens op het dak van ons hotel. Tijdens het zwemmen heb je een prachtig uitzicht over een mooi verlicht Hanoi!

Vannacht onze laatste nacht in Azië. Morgenavond om 10 uur vliegen we weer terug naar huis.